Akcija!

ROWENTA PEGLA PUTNA DA1511F1

Brand:Rowenta

Original price was: 88,00 KM.Current price is: 70,40 KM.

-20%

Sve artikle možete pregledati prije preuzimanja

  • Plaćanje prilikom preuzimanja
Možete platiti i kartično

First Class je savršena putna pegla : dvostruka vltaža za internacionalnu upotrebu, torbica i kompaktan dizajn sa sklopivom drškom, idealno za putovanja. Ova pegla na pau predstavlja kombinaciju efikasnosti i preciznosti, za odlične rezultate pri peglanju na dohvat ruke.

 

VAŠ SAVEZNIK NA PUTOVANJIMA, ZA PRVOKLASNO PEGLANJE

Za dobre rezultate gdje god vam trebaju, Rowenta First Class pegla na paru predstavlja pouzdan paket za peglanje tkanina, sa funkcijama dizajniranim da zadovolje potrebe savremenog putovanja.

Dvostruki voltažni sistem omogućava da se ova pegla na paru može koristiti na međunarodnom nivou, dok torbica za putovanja, kompaktan dizajn i sklopiva drška omogućavaju praktične opcije za pakovanje.

Distribucija pare postiže se jedinstvenom patentiranom tehnologijom Microsteam200, sa preciznim vrhom za teško dostupne oblasti.

Neprekidni udar pare od 10 g u minuti ravna nabore, a sa 45 g dodatnog udara pare suočite se sa debljim tkaninama i izazovnim naborima.

Sa karakteristikama kao što je spremnik za vodu kapaciteta 70 ml i jednostavan vertikalni udar pare, Rowenta First Class pegla na paru je savršeni pratilac pri putovanjma, za pouzdane rezultate peglanja.