Akcija!

PHILIPS PEGLA GC3925/30

Brand:Philips

Original price was: 195,00 KM.Current price is: 156,00 KM.

-20%

Sve artikle možete pregledati prije preuzimanja

  • Plaćanje prilikom preuzimanja
Možete platiti i kartično

Sada možete glačati sve od trapera do svile u jednom potezu zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP koja pruža savršenu kombinaciju topline i pare za brže uklanjanje nabora bez rizika od progorijevanja ili sjajnih tragova.

Pegla PHILIPS GC3925/30 je vrhunski aparat koji će pojednostaviti vašu rutinu peglanja.
Sa snažnim izlazom pare i naprednim funkcijama, ova pegla garantuje izuzetne rezultate svaki put.
Klizi po svim vrstama tkanina, čineći peglanje lakim bez obzira da li imate posla sa teškim borama ili osjetljivim materijalima.

Ključni vrhunac PHILIPS GC3925/30 je njegova impresivna snaga pare.
Uz kontinuirani izlaz pare do 45 g/min i udar pare do 180g, ovo glačalo može lako riješiti tvrdokorne nabore i bore.
Para je ravnomjerno raspoređena po podnožju za efikasno peglanje, a vertikalna funkcija pare omogućava brzo uklanjanje nabora sa visećeg odevnog predmeta ili zavesa.

PHILIPS GC3925/30 je prepun praktičnih funkcija za poboljšanje vašeg iskustva peglanja.
Njegov izdašan kapacitet rezervoara za vodu od 300 ml smanjuje potrebu za čestim dopunama, dok ugrađena funkcija čišćenja kamenca osigurava da glačalo ostane u vrhunskom stanju.
Ergonomski dizajn i udoban rukohvat čine rukovanje peglom lakim, a dugačak kabl pruža dodatnu fleksibilnost.
Sa sigurnosnom funkcijom automatskog isključivanja za bezbrižnost, ova pouzdana i efikasna glačala na paru učinit će peglanje brzim i lakim zadatkom.

Specifikacije

Kapacitet spremnika za vodu: 300 ml Sigurnosno automatsko isključivanje: Da Pogodno za vodu iz slavine: Da Funkcija za zaustavljanje kapanja: Da Izuzetno stabilni podupirač za uspravno odlaganje: Da Izuzetno velik otvor za punjenje: Da Snaga: 2500 W Dodatna količina pare: 180 g Neprestana para: 45 g/min Raspršivanje vode: Da Ugrađeni klizni gumb za čišćenje kamenca Masa glačala: 1,485 kg Dimenzije pakiranja (Š x V x D): 33,2 x 16,7 x 13,7 cm Dimenzije proizvoda (Š x V x D): 31,2 x 14,7 x 12,7 cm