Privatnost i sigurnost

Ova web trgovina koristi najmodernije alate za zaštitu vaše privatnosti kao i posebne pravne ugovore sa kućamam za verifikaciju i procesiranje kreditnih kartica.

Sav prenos podataka koji ima veze sa kreditnim karticama se obavlja putem SSL (secure socket layers) protokola. To znači da će svi osjetljivi podaci koji putuju ka serveru biti posebno kriptirani. Čak i da neko prisluškuje naše ili vaše telefone, žice, wifi ili druge medije prenosa podataka, neće biti u mogućnosti da otkrije vaš identitet ili vaš broj kreditne kartice. SSL protokol je međunarodno priznat standard za prenos osjetljivih privatnih podataka, kao i novčanih transakcija. Koriste ga sve ozbiljne svjetske WEB trgovine.

Brojeve vaših kreditnih kartica uopšte ne čuvamo na našem serveru ili u našoj bazi podataka. Vi ćete pri svakoj transakciji unijeti sve podatke kreditne kartice i to na serveru banke procesora kreditnih kartica. Ako neki haker nasilno uđe u naš server tamo neće zateći ni jedan podatak koji bi mu omogućio da vam nanese finacijsku štetu ili da ukrade novac sa vaše kreditne kartice.