30.ooo posjetilaca

Ponosni na Proljetni Shopping Days, ponosni smo na Vas!

Prošle sedmice, tačnije u petak i subotu (31.03 – 01.04.), organizovali smo jedini originalni, tradicionali Shopping Days u Živinicama.

Tradicionalno smo u saradnji sa partnerima napravili akciju na sve artikle iz naše ponude. Novost za razliku od prošlih Shopping Dana je u tome što su naši kupci mogli prelistati specijalizirani online katalog u kojem su se mogli upoznati sa svim popustima i sniženjima koje smo pripremili za njih.

Kupci su prepoznali naše napore da im obezbijedimo najbolje popuste, kao i osoblje koje će se potruditi da im objasni svaki detalj i olakša im kupovinu određenih proizvoda.

Oboren rekord posjećenosti

Svake godina je godina izazova, posebno u vrijeme kada cijene skaču iz dana u dan. Mi se vodimo parolom da je kupac uvijek na prvom mjestu i trudimo se da za naše kupce uvijek obezbijedimo najbolje cijene, posebno kada su u pitanju naše glavne akcije poput Proljetnih Shopping Dana. Pažljivo odabranim asortimanom, kao i pristupačnim cijenama oborili smo rekord posjećenosti našeg bau centra. Preko 30.000 građana je posjetilo naš bau centar tokom Proljetnih Shopping Dana.

Zahvaljujemo se svim posjetiteljima, Vaša podrška nam prija ali i obavezuje da svake godine učinimo da asortiman proizvoda, informacije o proizvodima,  kao i pristup kupcu podižemo za stepenicu više. Jer ZH Zola je Vaša kuća i Vaša sreća.