efikasnost full hd Large

Mjesec energetske efikasnosti: Preuzmite katalog za Dane potkrovlja i krovova 01.09. – 10.09.

Sada već tradicionalni mjesec energetske efikasnosti s ciljem da našim kupcima ponudimo najkalitetnije proizvode za potkrovlje i krovove, fasadne sisteme, centralno grijanje, bijelu teniku i led rasvjetu sa posebnim fokusom na uštedu energije! Obzirom da cijene energenata rastu, ugradnjom efikasnih prozora, termoizolacije ili peći na pelet, smanjit ćemo potrošnju energije a tako i troškove.

Naše osoblje pobrinut će se da Vas upozna sa svim proizvodima koji su na akciji, stojimo Vam na raspolaganju s ciljem Vaše dugoročne uštede.
Generalni sponzor ovogodišnjeg Mjeseca energetske efikasnosti je TESLA.

Prva sedmica rezervisana je za proizvode iz kategorije poktrovlje i krovovi. Pregledajte katalog i popiuste koji Vas čekaju u našem BAU centru

 

NAGRADNA IGRA: Kupi uštedi i osvoji u ZH Zoli

Preko 20KM kupi i poklon pokupi, jer i ove godine naše kupce darujemo sa ODLIČNIM POKLONIMA.

Za učešće u darivanju potrebno je da napravite račun veći od 20KM u našem Bau Centru. Podijelite ovaj post na svom zidu i popunite formu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeA-eB7FxKubutnFDnsD-ZfuVsQSsC-376foopHTB2fcDIJjg/viewform

Svaki dan je novi poklon, pripremili smo poklone koji će razveseliti svakog člana porodice, a glavnu sedmičnu nagradu izvlačimo nedjeljom u 15:00h.

Svi učesnici sudjeluju u finalnom izvlačenju u kojem ćemo uzvući sretnog dobitnika nagrade  glavne nagrade Biciklo Salcano NG750 29 HD!