Copy of DANI POTRKOVLJA I KROVOVA Facebook Post

Kupi, uštedi i osvoji u ZH Zoli – Mjesec energetske efikasnosti od 01.09. do 01.10.2022

Preko 20KM kupi i poklon pokupi, jer i ove godine naše kupce darujemo sa ODLIČNIM POKLONIMA.

Za učešće u darivanju potrebno je da napravite račun veći od 20KM u našem Bau Centru. Podijelite ovaj post na svom zidu i popunite formu:

https://forms.gle/XuyVq8htshZauw437

Svaki dan je novi poklon, pripremili smo poklone koji će razveseliti svakog člana porodice, a glavnu sedmičnu nagradu izvlačimo nedjeljom u 15:00h.

Svi učesnici sudjeluju u finalnom izvlačenju u kojem ćemo uzvući sretnog dobitnika nagrade  glavne nagrade Biciklo Salcano NG750 29 HD!

 

Mjesec energeteske efikasnosti

Sada već tradicionalni mjesec energetske efikasnosti s ciljem da našim kupcima ponudimo najkalitetnije proizvode za potkrovlje i krovove, fasadne sisteme, centralno grijanje, bijelu teniku i led rasvjetu sa posebnim fokusom na uštedu energije! Obzirom da cijene energenata rastu, ugradnjom efikasnih prozora, termoizolacije ili peći na pelet, smanjit ćemo potrošnju energije a tako i troškove.

Naše osoblje pobrinut će se da Vas upozna sa svim proizvodima koji su na akciji, stojimo Vam na raspolaganju s ciljem Vaše dugoročne uštede.

Prijatelj ovogodišnjeg Mjeseca energetske efikasnosti je Partner MKF, omogućili su jednostano i brzo odobrenje mikrokredita na licu mjesta. Partnerovi robni mikrokrediti omogućavaju da robe i usluge iz ponude trgovina i drugih prvnih lica sa kojima Partner MKF ima poslovnu saradnju postanu dostupni uz otplatu na rate.