2

Centrometal uživo predstavlja najmodernije kotlove! Dobrodošli na Dane grijanja i hlađenja u ZH Zoli 12.09. – 25.09.

Tokom Mjeseca energetske efikasnosti navikli ste da Vam predstavljamo najmodernije sisteme za grijanje i hlađenje. Ove godine u saradnji sa Centrometalom, liderom u proizvodnji kotlova i peći na pelet i drva, odlučili smo predstaviti najmodernije peći na licu mjesta.

Svi zainteresovani kupci imaju priliku da testiraju sve peći na licu mjesta u modernom mobilnom vozilu kompanije Centrometal.

Za sve izložene kotlove osigurali smo popust do nevjerovatnih -25%, ukoliko kupite određene peći ili kamine, ostvarujete dodatni popust za kupovinu peleta po promotivnim cijenama već od 499KM po toni.

Posjetite nas na dobro poznatoj lokaciji, Prva ulica 11, Živinice.

 

Nekoliko rečenica o kompaniji Centrometal

Kvalitetan proizvod, učinkovito iskorištenje energije, zaštita okoliša i nadasve zadovoljan kupac, osnovna su misao vodilja kompanije Centrometal danas. Ova filozofija prisutna je od razvoja, proizvodnje, korištenja i održavanja Centrometalovih proizvoda, pa do izobrazbe djelatnika i suradnika tvrtke.

Kada bi kojim slučajem vratili vrijeme unazad, imali bi pred sobom pedesetgodišnju tradiciju gradnje toplovodnih kotlova, uz gotovo jednaku tako dugu tradiciju ostalog dijela proizvodnog programa.

Na samom začetku 1965. godine, g. Karlo Zidarić otvorio je obrtničku radionicu za montažu i održavanje sistema centralnog grijanja. Tim iskustvom zakoračili su u svijet razvoja i konstruisanja, koji su 1990. godine implementirali u novonastalu kompaniju Centrometal d.o.o.

Danas Centrometal d.o.o. posluje na tržištima tridesetak europskih zemalja, a u pet od njih ima organiziranu vlastitu servisnu službu, što potvrđuje ne samo kvalitet njihovih proizvoda već i brigu za kupca.